Следвайте Гласове в ТелеграмС обвинение за член на бандата за контрабанда

...
Следвайте Гласове в ТелеграмС обвинение за член на бандата за контрабанда
Коментари Харесай

Обвиниха Живко Коцев като член на бандата за контрабанда на цигари

Следвайте " Гласове " в Телеграм

С обвиняване за член на бандата за контрабанда на цигари си потегли от Антикорупционната комисия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Той е измамен под отговорност, че е взел участие в групата с някогашната шефка на митниците Петя Банкова, Стефан и Марин Димитрови и Никола Николов-Паскал. Коцев не е дал пояснения и е с гаранция от 20 000 лева Той не разяснява нищо след разпита си. 

" Очаквам да присъствате и когато оправдаят господин Живко Коцев или когато прекратят обвиняването против него ". Това сподели Илиян Василев, който е юрист на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи.  

Василев обаче не отговори на въпроса дали Коцев е получил обвиняване. Така не стана ясно дали клиентът му е бил измамен под наказателна отговорност или Василев засяга бъдеща догадка. С другия юрист на Живко Коцев - Даниела Доковска, сме уверени, че той не е направил закононарушение, приключи Василев след 3-часовия разпит в Антикорупционната комисия.  

Източници: " 24 часа ", 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР